Συμπληρώστε το e-mail σας
για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις

Προηγούμενα Discussions

#CommunityTalks Consumer Goods

#CommunityTalks:Leaders Discussing the Day After

Καθημερινά LIVE στα ψηφιακά μέσα

Οι πύλες της ενημέρωσης για τον κλάδο του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και ποτών FOODReporter, σελφ σέρβις και η Επιστημονική Επιτροπή Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ3 powered by Netrino, παρουσιάζουν τη σειρά ζωντανών συζητήσεων CommunityTalks #CONSUMER GOODS.

 

Μετά τα δραστικά περιοριστικά μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και την επακόλουθη ψηφιακή στροφή σε κάθε πιθανή μορφή καθημερινότητας, έρχεται ο ζωτικός διάλογος για το πώς θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως μεγέθους – να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν τις προεκτάσεις της πανδημίας ώστε να αντιδράσουν βιώσιμα σε αυτές.

 

Προσπαθώντας να διαχειριστούμε τα φλέγοντα θέματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Covid-19, δίνουμε βήμα σε στελέχη της αγοράς και της διοίκησης, ερευνητές, ακαδημαϊκούς & εμπειρογνώμονες αλλά και στο κοινό μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας, ώστε να σχηματιστεί η εικόνα της επόμενης μέρας στα FMCG.

 

H συντακτική ομάδα από στελέχη των περιοδικών και της ΕΠΙ3, συγκεντρώνουν τα κρίσιμα ερωτήματα της αγοράς, και εντοπίζουν τους σημαντικούς ομιλητές διαμορφώνοντας έτσι τα CommunityTalks.

 

Είστε μέρος της αλυσίδας αξίας των FMCG στην Ελλάδα;

Σας περιμένουμε στα CommunityTalks #CONSUMER GOODS

 

Πότε; Κάθε μέρα, από την Τετάρτη 22 Απριλίου, στις 13:00 μμ,

Πού; Ψηφιακά φυσικά, μέσω της πλατφόρμας Facebook Live, με ενισχυμένη τη διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού

Πώς; Τη συζήτηση συντονίζει ο αρχισυντάκτης των FOODReporter, Build, ΝetFAX, Γιώργος Λαμπίρης