Συμπληρώστε το e-mail σας
για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις

Προηγούμενα Discussions

SUPPLY CHAIN # CommunityTalks

#CommunityTalks:Leaders Discussing the Day After

Καθημερινά LIVE στα ψηφιακά μέσα

Το Plant το μοναδικό B2B ενημερωτικό μέσο για τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις και η Επιστημονική Επιτροπή Επιχειρηματικότητας ΕΠΙ3 powered by Netrino, παρουσιάζουν τη σειρά ζωντανών συζητήσεων SUPPLY CHAIN # CommunityTalks.

Μετά τα δραστικά περιοριστικά μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και την επακόλουθη ψηφιακή στροφή σε κάθε πιθανή μορφή καθημερινότητας, έρχεται ο ζωτικός διάλογος για το πώς θα μπορέσουν οι βιομηχανίες και επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως μεγέθους – να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν τις προεκτάσεις της πανδημίας ώστε να αντιδράσουν βιώσιμα σε αυτές.

Η εφοδιαστική αλυσίδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σήμερα αλλά και την ‘’επόμενη’’ ημέρα. Δίνουμε λοιπόν το βήμα στη διοίκηση και τα στελέχη των βιομηχανιών, επιχειρήσεων αλλά και σε ερευνητές, ακαδημαϊκούς & εμπειρογνώμονες, μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας, ώστε να μας δώσουν τα ‘’φώτα’’ τους για το πως βλέπουν την επόμενη μέρα στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Στελέχη του PLANT και της ΕΠΙ3, συγκεντρώνουν τα κρίσιμα ερωτήματα της αγοράς, και εντοπίζουν τους σημαντικούς ομιλητές διαμορφώνοντας έτσι τα SUPPLY CHAIN # CommunityTalks.

Είστε μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα;

Σας περιμένουμε στα SUPPLY CHAIN CommunityTalks

 

Πότε; Κάθε μέρα, από την Τετάρτη 22 Απριλίου, στις 14:00 μ.μ.

Πού; Ψηφιακά φυσικά, μέσω της πλατφόρμας Facebook Live, με ενισχυμένη τη διαδραστικότητα και τη συμμετοχή του κοινού

Πώς; Τη συζήτηση συντονίζει ο Στέφανος Κομνηνός, Founding Partner της Netrino